Nieuwe Oogst
Nieuwe Oogst
Tickets
Nieuwe Oogst
https://www.nieuwe-oogst.com/
Nieuwe Oogst
Nieuwe Oogst
TIPS NIEUWE OOGST
Nieuwe Oogst
Nieuwe Oogst
Nieuwe Oogst

Welkomstpromotie voor nieuwe bezoekers

Nieuwe Oogst

Onze organisatie biedt jong talent de kans op expressie op het gebied van grootstedelijke kunst en cultuur in de breedste zin van het woord. De beste jonge top artiesten geven optredens tijdens evenementen en concerten, waar u nu extra van kunt profiteren door gebruik te maken van een top welkomstaanbod.

Om meer bekendheid te verwerven voor jong talent en onze organisatie bieden we een flinke korting van 20% op toegangskaarten. Alle nieuwe bezoekers kunnen bij registratie online snel via de onderstaande link een toegangskaart met 20% korting bestellen, deze promotie geldt gedurende het hele jaar 2019.

U kunt de tickets online op een veilige manier via Trustly of de Nederlandse betalingswijze iDEAL betalen. De site is geheel betrouwbaar. Ook zonder registreren bent u hartelijk welkom bij onze optredens, u kunt tickets tot aan een half uur voor de voorstellingen aan de deur kopen.


Welkomstpromotie

Wij helpen met de promotie van jong talent

Nederland heeft veel jong talent en deze jongeren moeten de mogelijkheid en middelen tot beschikking hebben dit talent tot uiting te brengen. Wanneer we deze tijd vergelijken met een 20 jaar terug zien we veel verbetering in faciliteiten voor kunst en expressie. Wij bieden begeleiding en trajecten voor deze jongeren om bekendheid te verwerven en geven ruimte door middel van:

 • Presentaties
 • Exposities
 • Competities
 • Showcases
 • Festivals
 • Optredens

Bent u een liefhebber van exposities, debatten, po√ęzie, muziek of theater, onze jonge artiesten bieden voor elke bezoeker wils. Bekijk onze agenda voor clubavonden, exposities en concerten.

Geniet van gratis concert of expositie

Enkele concerten en expositie zijn gratis toegankelijk. Dit doen we om kunst en cultuur aan een breder publiek open te stellen. Gedetailleerde informatie hierover kunt u vinden in onze maandelijkse nieuwsbrief.

In deze gratis nieuwsbrief vindt u nieuwe ontwikkelingen in kunst en cultuur, een toplijst aan nieuw talent en natuurlijk een complete agenda met alle evenementen van de maand. Wij vragen hiervoor een vrijwillige donatie voor het instandhouden van onze organisatie, maar ook zonder storten kunt u de nieuwsbrief maandelijks ontvangen. U hoeft geen account bij ons te hebben om deze nieuwsbrief te ontvangen.

Verhuur
Nieuwe Oogst
Nieuwe Oogst

Routebeschrijving, contact, onze openingstijden, pers, vrienden, verhuur, vacatures, nieuws, huisreglement, FAQ en andere algemene informatie.

Nieuwe Oogst
NIEUWS
Nieuwe Oogst
 • 05-07-2012 Foto's HipHopCity op 23 juni
  https://www.nieuwe-oogst.com/
 • 03-07-2012 5e EDITIE INTERNATIONAAL HIPHOP FESTIVAL STREET SCIENC
  https://www.nieuwe-oogst.com/
 • 20-06-2012 Eindpresentatie HipHopHuis - HipHopCity
  https://www.nieuwe-oogst.com/
 • 12-06-2012 5e EDITIE STREET SCIENCE FESTIVAL OP 13, 14 & 15 JULI 2012 IN ROTTERDAM
  https://www.nieuwe-oogst.com/
Nieuwe Oogst
SOCIAL UPDATE
Nieuwe Oogst
Nieuwe Oogst
Nieuwe Oogst | Maashaven Zuidzijde 20, 3081 AE Rotterdam T: +31-(0)10-8186069
Copyright 2019 Nieuwe Oogst
 1. funx
 2. metro
 3. rotterdammarketing
 4. rotterdamfestivals
 5. musicmatters
 6. hiphophuis
 7. hiphopinjesmoel
 8. nlunlimited
 9. nlagenda
 10. reggaeholland
 11. velvet
 12. hetgeluidvanrotterdam